UPDATE-3 CORONA-VIRUS 24/3

24 maart 2020


Beste Thialfers,  

Het zijn onwerkelijke tijden. Wie had kunnen voorspellen dat in ons laatste jaar op Park Amstelwijck wij in een bijna lock-down situatie terecht zouden komen? We hopen dat jullie gezondheid goed is gebleven en dat de social distancing goed lukt, hoe moeilijk dat ook voor de gemiddelde Thialfer is.  

Help Elkaar Mocht iemand als gevolg van de Corona-crisis hulp nodig hebben, in welke vorm dan ook, laat het ons dan weten dan kunnen wij in samenwerking met de leden kijken of we kunnen helpen. Ons advies is: Houd contact met elkaar, dan maar telefonisch of via de app-groep, en kijk of we iets voor elkaar, en in het bijzonder de kwetsbare leden onder ons, kunnen doen.  

Op Slot Ons clubhuis zit letterlijk op slot, het park kan niet nu betreden worden, op lastgeving van de autoriteiten. Dat is logisch, je wilt nu elke vorm van té dicht sociaal contact vermijden.  

Tennis Lock Down Natuurlijk is het heel jammer dat we het tennisseizoen niet kunnen opstarten en de voorjaarscompetitie n.a.w. geheel vervalt. Maar, het is niet anders. De armen en benen worden onrustig, zeker met dit mooie weer, en we moeten dus op een andere gedoseerde wijze deze restless legs kwijt zien te raken door fietsen, wandelen, body-pump work-outs op muziek in de badkamer, enzovoorts. Blijf fit in ieder geval, zodat we dit allemaal goed doorstaan, en we straks, als de hekken weer opengaan, niet te veel krachtverlies hebben opgedaan en de bal weer stevig en trefzeker kunnen raken.  

1e EXTRA Algemene LedenVergadering Bestuurlijk zijn we druk bezig met de fusie voorbereidingen en de 1e extra Algemene LedenVergadering die voor 11 mei a.s. gepland staat. We vernemen zojuist, dat tot 1 juni a.s. niets mogelijk is qua tennis, maar ook qua vergaderingen, bijeenkomsten e.d. We denken dan ook na over alternatieve vormen van vergaderen. De stukken voor de 1e extra Algemene LedenVergadering zullen spoedig geplaatst worden achter de inlog op onze website.  

Fusie Ontwikkelingen Gelukkig hebben wij goede concept-afspraken kunnen maken met de Gemeente Dordrecht inzake de vertrekvergoeding en DLTC is alvast druk bezig met de vergunningsprocedure en offertes voor de 5e baan en padelbaan en wordt er gewerkt aan plannen voor uitbreiding en aanpassing outillage van het clubgebouw.  

Organisatieversteviging We zijn nog steeds hard op zoek naar leden die iets extra’s voor de club willen doen in de vorm van commissiewerk. Mocht je daar interesse in hebben neem dan s.v.p. contact met ons op, dan kunnen we dat ook meenemen in de organisatieplannen van de nieuwe fusievereniging.    

Rest ons om jullie ontzettend veel sterkte te wensen in deze bijzondere tijden en laten we met elkaar in contact blijven! EN BLIJF GEZOND!  

Met vriendelijke groet, het voltallige bestuur van Thialf LTC,  

Hans, Henri, Jorrit, Jos, Paulien, Piet en Sybe  

[email protected] of 0628069928 (Sybe)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 618 4998

Thialf L.T.C.

Laan van Londen 1600
3317 DA Dordrecht