Thialf LTC bruist ouderwets bij het Senior Event

21 september 2020


Snik, snik, maar we weten ook: Het kan niet anders en dat moeten we dan ook maar accepteren! 40 spelers (20 dames/20 heren) traden aan, verdeeld over 5 poules, om vervolgens voor ‘eeuwig’ de boeken in te gaan als ”Kampioen Mix Thialf LTC 2020”.

De organisatoren Hans en Jacqueline Gijbels hadden speciaal voor elke winnaar een beker met opschrift ontworpen, die de winnaars zeer zeker een plaats gaan geven op het mooiste plaatsje in hun huis.

Een speciale lunch, waarbij uiteraard rekening werd gehouden met de Corona 1,5 meter maatregel, onderbrak de wedstrijden en met prachtig weer is dat voor een Thialfer geen opoffering. ’s Middags schoof ook de harde kern van Thialf LTC aan om de spelers aan te moedigen, maar ook om weer bij te praten met de vele Thialf-makkers. “Corona heeft ons wij-gevoel een knauw gegeven, hopelijk komt bij DLTC-Thialf de ommekeer!”

Om 16 uur werden de laatste rondes gespeeld en daarna waren de 5 duo-winnaars bekend. Ondergetekende sprak allen toe en vertelde ook over de vele ontwikkelingen richting DLTC-Thialf, maar daarnaast vond uiteraard ook de prijsuitreiking plaats. 5 duo’s gingen uiteindelijk “in de wolken” huiswaarts, 15 duo’s uiteraard met helaas een wat ander gevoel.

De dank is groot naar de organisatie, maar ook naar alle, alle vrijwilligers die dit geweldige toernooi mogelijk maakten. We kijken uit naar het volgende mix-toernooi bij DLTC-Thialf.

En het bleef nog lang onrustig op het tennispark Thialf LTC, wat past bij onze club.

Groet, Sybe de Lint, voorzitter.        

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 618 4998

Thialf L.T.C.

Laan van Londen 1600
3317 DA Dordrecht