Inschrijven bardiensten

04 maart 2020


Beste senior en dagleden,

Vrijdag 6 maart vanaf 20.00 uur tot en met zaterdag 28 maart 20.00 uur 2020 ,kun je weer zelf je verplichte bar- en/of keukendiensten online inplannen via onze website. Wij verzoeken je nadrukkelijk van deze gelegenheid gebruik te maken.

De reguliere bardienstperiode is van 29 maart t/m 31 oktober 2020.

Inloggen alleen via onderstaande stappen:

 1. Ga naar: www.thialfltc.nl
 2. Klik op: Mijn Club
 3. Vul je bondsnummer in
 4. Vul je wachtwoord in; Heb je die niet of vergeten, klik dan op: wachtwoord vergeten en je krijgt van de Knltb een nieuw wachtwoord. Dit gaat geheel buiten de vereniging om.

Dit seizoen dienen de senior en dagleden tot en met 71 jaar, 3 verplichte bar en/of keukendiensten te draaien en van 72 tot en met 76 jaar, 2 verplichte diensten.

Duur van de bardiensten 3 à 4 uur per dienst. Let op: niet alle bardiensten zijn aaneengesloten. Door een minder aantal dagdiensten, kan het zijn dat dagleden ook in de avond hun dienst(en) moeten inplannen.

Zodra je je diensten hebt ingepland, ontvang je direct automatisch per email je diensten.

Je kunt o.a. inschrijven voor:

 • Bardiensten en/of keukendiensten (frituur)
 • Thuiswedstrijden seniorencompetities op dinsdag/vrijdag/zaterdag (zie clubagenda)
 • Thuiswedstrijden TennisKids op zondagochtend (zie clubagenda)
 • Grote schoonmaak en onderhoud park (in het rooster op 14-3 en 1-8)
 • Thialf Open (in het rooster op 9 t/m 16 augustus) Let op: dit is in de zomervakantie!
 • Diverse andere activiteiten: ga naar de Clubagenda op onze website.

Vind je het leuk om tijdens competities of andere activiteiten je bar en/of keukendiensten te draaien, klik dan op “clubagenda” onderin op onze website.

Voor de bar- en keukendienst tijdens het open toernooi in augustus kan ook online worden ingeschreven. Let wel op met inplannen, want het toernooi valt in de zomervakantie.

Wanneer de diensten zijn ingepland, zijn deze definitief. Eén week en één dag voor je bardienst krijg je een automatische e-mail herinnering.

Wij willen jullie graag nog op het volgende wijzen:

 1. Blijk je na de sluitingsdatum een probleem te hebben met je rooster, dan dien je dit zelf op te lossen, de bardienstplanners kunnen niets meer voor je doen. Je dient zelf je bardienst te ruilen met een ander Thialf-lid. Zie hiervoor het bardienstrooster en de ledenlijst op de Thialf Website.
 2. Bij wijziging of het ruilen van bardiensten dien je (beiden) altijd de bardienstplanners via [email protected] in kennis te stellen, zodat zij jullie dienst(en) in het schema kunnen wijzigen en de bevoegdheid van de pasjes hierop aanpassen.(anders komt men mogelijk voor een gesloten deur te staan) Hierdoor krijgt de juiste persoon een e-mail herinnering en wordt voorkomen dat je lastig wordt gevallen bij het mogelijk niet opkomen van degene waarmee je hebt geruild. Laat staan dat je wordt geconfronteerd met een boete.
 3. Mocht je per abuis een foutieve datum hebben ingevoerd, meld dit dan direct aan  [email protected] die dit dan zal verwijderen.
 4. De bardienstplanners kunnen niet telefonisch benaderd worden ([email protected])
 5. Het niet nakomen en vervullen van je bardienstplicht kan leiden tot boetes. (zie huishoudelijk reglement art.3)
 6. Het signaleren van bar en/of keukendienstverzuim, dient te worden genoteerd in het barroosterboek achter de bar.(niet op de afrekenstaat!) De planners en bestuur zullen dan hierop z.s.m. actie ondernemen.

Zoals in een eerdere nieuwsbrief reeds gemeld, dienen dezelfde pasjes van vorig jaar in 2020 gebruikt worden.

Er zijn dit jaar dus geen pasjes afhaaldagen!

Leden die niet tijdig (uiterlijk 28 maart) hun bar/keukendiensten zelf hebben ingepland of opgegeven, zullen vanaf 29 maart door de bardienstplanners zelf naar eigen inzicht worden ingedeeld. (zonder overleg).

Namens het bestuur,

De barplanners ([email protected])

Is je emailadres gewijzigd, geef dit dan direct door aan: [email protected] en [email protected] . Zelf wijzigen kan niet en gaat te allen tijde via de ledenadministratie.

Geen correct emailadres geeft derhalve geen rechten.

BARDIENSTinformatie Leden 2020.docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 618 4998

Thialf L.T.C.

Laan van Londen 1600
3317 DA Dordrecht