Thialf 50 Jaar

 

Ook zo benieuwd naar de filmpjes van ons 50-jarig feest? Kijk op de onderstaande youtube filmpjes!

Youtube filmpjes:

Filmpje 1

Filmpje 2

Filmpje 3

Filmpje 4

Filmpje 5

Filmpje 6

Filmpje 7

Kidsfeest en receptie Thialf L.T.C. 50 jaar 

Op zaterdag 26 maart 2011 werd in ons mooie clubhuis de receptie gehouden ter gelegenheid van ons 50 jarig bestaan. Voorafgaande aan de goed bezochte receptie werd door ruim 40 Thialf kinderen deelgenomen aan ”Kidsday”. Op een gezellig aangekleed tennispark stond naast een grote tent een levensgroot springkussen opgesteld. 

In de middag, die gelukkig droog was, werd gestart werd met diverse tennis behendigheidsonderdelen die op onze tennisbanen waren opgesteld. Attributen die door de jeugdcommissie waren gekocht en zeker meer gebruikt gaan worden. Na deze tennisvaardigheidstesten werden er in de feesttent diverse spellen georganiseerd. Ook werd de inwendige kindermens niet vergeten. De reacties van de kinderen waren na afloop zeer enthousiast en de jeugd, -en jubileumcommissie met ondersteuning van onze trainer kan terugkijken op een zeer geslaagde middag.

Receptie

Aansluitend vond de receptie plaats. Naast de openingstoespraak van de voorzitter waren er toespraken van wethouder Wagemakers, die namens de wethouder van sport, mevrouw Reynvaan, twee mooie windvangers aan de vereniging schonk. Eveneens was er een toespraak van de voorzitter van de KNLTB, district Rotterdam, de heer Streefkerk. Namens de KNLTB ontving de vereniging uit handen van hem een mooi KNLTB-schild als mede de bondsvlag. Ook was de voorzitter van de Dordtse sportraad, Andries van de Graaf, aanwezig. Diverse bloemstukken en cadeaus werden ontvangen van andere tennisverenigingen dan wel in persoon van de aanwezige voorzitters. Na het officiële gedeelte werd er onder de verzorging van een hapje en een drankje nog lang nagepraat.

Een woord van dank gaat uit naar alle leden die deze bijzondere dag mogelijk hebben gemaakt. Hierbij wil het bestuur eveneens de sponsors bedanken die aan deze geslaagde dag een bijdrage hebben geleverd.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 618 4998

Thialf L.T.C.

Laan van Londen 1600
3317 DA Dordrecht