Sponsoring Voorwinden

27 maart 2019


Beste Thialfers,
 
Zoals velen van jullie hopelijk weten, is Voorwinden de afgelopen jaren onze hoofdsponsor geweest. Wij zijn verheugd jullie te kunnen melden, dat wij met Voorwinden een nieuwe sponsorovereenkomst hebben afgesloten voor een periode van twee jaar. Zeker gezien de onzekere tijden, wat betreft onze locatie, is dit een duidelijke blijk van vertrouwen!

De nieuwe eigenaar van Voorwinden heeft aangegeven meer voor de sponsoring terug te willen zien. Eén van de afspraken is, dat Voorwinden bij Open Racketavonden een aantal proefrackets ter beschikking stelt. Mocht je deze dan willen aanschaffen, dan kan dit in hun winkel. Daarnaast is het, voor hen die de winkel niet kennen, zeker de moeite waard deze een keertje te bezoeken. 
Je kunt ervoor vrijwel alles terecht op het vlak van sport en kleding! Daarbij krijgen Thialfers op vertoon van de KNLTB-pas 15% korting op tennisartikelen!
 
Betreffende de Open Racketavond kunnen wij jullie er direct aan herinneren, dat deze al heel snel namelijk op donderdagavond 27 maart a.s. van 19-23 uur plaatsvindt.
Ook kunnen dan de nieuwe pasjes afgehaald worden en de tenniskleding worden gepast! Donderdagavond 20 juni a.s. is de volgende Open Racket Avond. 
 
Tot slot, mocht jullie werkgever interesse hebben in het sponsoren van onze mooie club Thialf LTC, schroom dan niet om contact met ons op te nemen ([email protected]). Het sponsorpakket is recent volledig bijgewerkt!
 
Met sportieve groet en dank,
 
Jorrit van Asbeck
Piet van der Put

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 618 4998

Thialf L.T.C.

Laan van Londen 1600
3317 DA Dordrecht