Restitutie contributie

12 november 2020


Beste Thialfleden,

Zoals jullie weten hebben wij dit jaar maar 50% van de contributie in rekening gebracht. Tot groot genoegen kan ik jullie meedelen dat het bestuur heeft besloten om ook deze 50% weer terug te storten op je rekening. Het was een raar jaar waardoor we weinig activiteiten konden organiseren. Ook een groot feest ter afsluiting van ons verblijf op Amstelwijck, is helaas niet te realiseren. Wij hopen dat deze geste ook een stimulans is om mee te gaan naar de nieuwe club DLTC-Thialf.

Verder kunnen we jullie laten weten dat er al hard gewerkt wordt aan de uitbreiding van het tennispark aan de Nieuweweg. De planning is dat de werkzaamheden in de loop van maart 2021 gereed zijn. Het gaat echt mooi worden. Ook bij Thialf zijn we een beetje begonnen met opruimen. We mogen tot eind februari nog gebruik maken van ons park maar moeten het uiteindelijk leeg opleveren. Veel van de spullen (denk aan meubels uit clubhuis en uit de serre etc.), gaan niet mee naar de nieuwe locatie.

Het is de bedoeling om ergens in januari een veiling te houden om de overtollige spullen kwijt te raken. De opbrengst zal overigens geschonken worden aan een goed doel.

Heb je al ergens interesse in, laat het ons dan alvast weten (mail naar: [email protected]).  

Namens bestuur

Piet van der Put

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 618 4998

Thialf L.T.C.

Laan van Londen 1600
3317 DA Dordrecht