Ons tennispark gaat voor de kinderen weer heel voorzichtig open!

28 april 2020


Dit betekent, dat Thialf LTC haar park helaas nog ALLEEN VOOR DE JEUGD t/m 18 JAAR vanaf donderdag 30 april a.s. deels weer opent voor trainingen en beperkt zelfstandig tennissen onder toezicht. De genomen maatregelen om de kinderen veilig te laten sporten op de tennisbanen van Thialf LTC zijn conform de protocollen van NOCNSF/KNLTB, met toestemming van de Gemeente Dordrecht.

Het park zal geopend zijn op de volgende dagen voor trainingen, gegeven door Christian, de tennisleraar van At Vantage Tennis Academy. Op zondag is onder voorbehoud van beschikbaarheid toezichthouder de mogelijkheid om op afspraak onder toezicht zelfstandig te tennissen. Tennismuur en Minibaan blijven vooralsnog gesloten. Toegang tot het park is voor eenieder ouder dan 18 jaar verboden, uitgezonderd personen met een toegewezen taak zoals, tennisleraar, parkbeheerder, schoonmaak, toezichthouder, bestuursleden etc.

Maandag: van 16:00 – 18:00 alleen voor geplande trainingen.

Dinsdag & woensdag: gesloten

Donderdag: van 17:00 – 19:00 alleen voor geplande trainingen.

Vrijdag: van 15:30-17:30 alleen voor geplande trainingen.

Zaterdag: gesloten.

Zondag: 10:00-14:00 alleen op afspraak en indien een toezichthouder beschikbaar is voor zelfstandig tennissen onder toezicht. Hopelijk loopt alles geordend.

Dan is het wachten op een passend vervolg voor alle senioren.

Voor nu is dit nog steeds: Thuisblijven en probeer gezond te blijven.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 618 4998

Thialf L.T.C.

Laan van Londen 1600
3317 DA Dordrecht