Nieuwsbrief juli/aug 2020

07 juli 2020


Beste Thialfer,

Wat vliegt het jaar, met & na Corona en nu al weer de laatste helft van 2020. Het is niet anders. We hoopten allen op veel festiviteiten, zoals een Thialfer gewend is, zeker in ons laatste jaar op Sportpark Amstelwijck, maar een leven op 1,5 meter en max. 16 zitplaatsen in onze kantine hakt er stevig in. Vandaar een opsomming van alles wat er loopt in de maanden juli/augustus. Doe er je voordeel mee! Gelukkig hopen we veel goed te maken op onze nieuwe park!

Ga je op vakantie: Geniet en kom heelhuids terug en blijf gezond! Blijf je thuis: Geniet, maar geniet ook van je tennisclub Thialf LTC. Het moet een feest zijn om te tennissen en zeker bij Thialf en later bij DLTC-Thialf. Soms moet je zelf de slingers ophangen, zeker in vakantietijd wanneer velen weg zijn.

Ter info: Vele Thialfers en DLTC’ers zijn druk doende binnen DLTC – Thialf; Vergunningen worden aangevraagd (echt wel een dingetje), want er komt een tennisbaan, maar ook een padelbaan bij. Met deze padelbaan zijn wij uniek binnen de regio! Tevens een stevige kantine uitbreiding incl. biljart, mooie bar en goed geoutilleerde keuken met alles wat daar bij hoort. Op het dak vele zonnepanelen en een nieuwe parking langs de Nieuweweg. Het juridische proces loopt, conform de planning van de beide notarissen en jullie horen later meer over de nog komende ALV’s.  

Met vriendelijke groet en geniet,  het bestuur van Thialf LTC, Hans, Henri, Jorrit, Jos, Paulien, Piet en Sybe

Wat staat er in de agenda:

  • Vrijdag 10/7: RACKETAVOND. Bij deze ben je van harte uitgenodigd vrijdagavond a.s. vanaf 19.30 uur voor de Racketavond, dit met een hapje en een drankje. Wel een aandachtspunt,: Bij regen, mogen er niet meer dan 16 personen, plaatsnemen (= zitten) in de kantine en max. 10 personen zittend in de serre. We vertrouwen er volledig op, dat iedereen zich hier aan houdt! We maken er samen een topavond van! Groet, de feestcommissie. Bij succes volgen ook 17/7, 25/7, 1/8 en 8/8.  
  • 12/7: OUDER KIND TOERNOOI. Zondag 12 juli a.s. gaan ouders en kinderen samen met elkaar gezellig de baan op voor het ouder-kind toernooi. Onder leiding van Christian Vroomen zullen de ouders die nog geen tennisvaardigheden hebben een spoedcursus tennis krijgen, zodat ook zij gezellig mee kunnen doen aan de wedstrijdjes die deze dag gespeeld gaan worden.
  • 27/7 t/m 31/7: JEUGD RANGLIJST TOERNOOI EN OPEN JEUGD TOERNOOI. Van ’s morgens 9 tot ’s avonds 19 uur zijn vele jeugdkanjers uit Nederland hier aanwezig om punten voor hun ranking te verzamelen. Een geweldig evenement wat georganiseerd wordt door Christian & Raymond (At Vantage). Tegelijkertijd met het Jeugd Ranglijst Toernooi wordt het Open Jeugd Toernooi gehouden eveneens georganiseerd door Christian & Raymond (At Vantage). Het Open Jeugd Toernooi is er voor alle jeugdspelers van beginners tot gevorderden. Helaas betekent dit dat er in die week nagenoeg niet overdag getennist kan worden door Thialfers. Het is niet anders en hopelijk kunnen/willen hier begrip voor opbrengen.
  • 10/8 t/m 16/8: THIALF OPEN. In overleg met de wedstrijdleiding is besloten om dit jaar GEEN Thialf Open te organiseren. Vanwege de 1,5 meter maatregel is het ondoenbaar op vele plaatsen denk aan kantine, terras en bij een maaltijd en feestavond dit te handhaven. Reden helaas genoeg en dit te skippen en door te schuiven naar 2021, wanneer wij onze draai gevonden hebben bij DLTC – Thialf.

Alvast voor in de agenda:  

DLTC – Thialf, de Dordtse tennis- padelvereniging van en voor en door vrijwilligers!

UITNODIGING MARKTPLEIN  

Voor: Alle huidige vrijwilligers en geïnteresseerde nieuwe vrijwilligers van DLTC & Thialf LTC. Wanneer: Zaterdag 12 september a.s. van 10 uur tot uiterlijk 11:30 uur.

Waar: Op park DLTC, Nieuweweg 86  

N.B.: Koffie met gebak staat klaar!    

ALLEN VAN HARTE WELKOM

Nu de fusie haar voltooiing nadert, want de fusiedatum van 1/1/2021 schiet al stevig op, is het zaak dat de vele vrijwilligers van beide clubs elkaar kunnen ontmoeten en samen de activiteiten bundelen. Maar het biedt ook de “nog niet-vrijwilligers” de mogelijkheid om zich te oriënteren en misschien ook de handen uit de mouwen te steken.

We weten allen “Vele handen maken licht werk”, vandaar dat wij per themagroep gaan voor minimaal 3 personen of soms een veelvoud ervan, gezien de omvang/complexiteit van het thema. Je begrijpt, dat activiteiten Barcommissie meer menskracht vereist, dan bijv. Ledenadministratie. Clubjes van minimaal 3 personen lijkt ons top, daar bij vakantie/ziekte/e.d. andere themaleden jouw klus waarnemen.

Op het DLTC-marktplein worden dan vraag & aanbod bij elkaar gebracht. Goed om daarbij gezichten te zien en samen gaan zij met hun thema verder. Wisselen emailadressen uit, maken een vervolgafspraak en komen gezamenlijk tot een plan van aanpak, uiterlijk 31/12/2020 gereed. Een format hiervoor zal nog ontwikkeld worden.

Tot 12 september a.s. DANK, mede namens Jan Akerboom (voorzitter DLTC),

Sybe de Lint (voorzitter Thialf LTC), [email protected], 06 28 06 99 28

 

 

 

                                                                                                                                                               

 

 

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 618 4998

Thialf L.T.C.

Laan van Londen 1600
3317 DA Dordrecht