Fusieproces

18 juni 2020


De eerste 12 handtekeningen zijn gezet door de beide besturen om het fusieproces te kunnen vervolgen. Een moment, waar hard naar toe gewerkt is, en een eerste officiële vervolgstap in het proces om per 1/1/2021 samen verder te kunnen onder de naam: DLTC-Thialf, met de pay-off “sinds 1886”. Alle stukken voor het fusiebesluit komen ter inzage te liggen in onze kantine, zodra deze gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel of neem contact op met: [email protected]

De bijgevoegde foto straalt de relaxte sfeer uit van dit fusieproces, zeker onder het genot van een glas bubbels uit Stellenbosch (SA)! Nu krijgt het juridisch proces weer de nodige vervolgen, met o.a. extra ALV’s, conform de statuten en de definitieve ondertekening. Gelukkig vond alles plaats onder notarieel toezicht van Mireille en Dorine. Zij bewaken dan ook weer het vervolgproces.

Van links naar rechts op de foto:
Sybe de Lint (Thialf), Matthijs Schuurmans (DLTC), Anja Grande (DLTC), Henri Ketelaar (Thialf), Piet van der Put (Thialf), Paulien de Munter (Thialf), Jan Akerboom (DLTC), Edwin Ruighaver (DLTC), Jos Vercoulen (Thialf), Jorrit van Asbeck (Thialf) en Hans van Arkel (Thialf). Helaas ontbreekt op de foto Bas van Haaften (DLTC).

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 618 4998

Thialf L.T.C.

Laan van Londen 1600
3317 DA Dordrecht