Audi Ames DLTC Open Dubbel Toernooi 2020- 10e editie

30 juli 2020


Na een rustig, door Corona stilgelegd voorjaar verwachten we een goede opkomst op dit succesvolle en andere jaren drukbezochte toernooi. We rekenen ook dit jaar weer op veel aanmeldingen.

Het zou geweldig zijn als je als DLTC'er deelneemt aan dit gezellige, sportieve en mooie toernooi, uiteraard ben je ook als toeschouwer meer dan welkom. Het is wederom een toernooi voor de categorieën Heren, Dames en Gemengd dubbel in de klassen 5 t/m 8. Er wordt gespeeld in een poule systeem dus je speelt in principe sowieso 2 wedstrijden, uitzonderingen van afmeldingen en uitval daargelaten.

Het gaat een spetterende editie worden! Op vrijdagavond zullen we een Friet truck laten komen en wordt een heuse cocktailbar opgezet. Daarnaast wordt er op zaterdag een demonstratie wedstrijd gegeven door een 4-tal zeer goede tennissers waaronder een lid van Thialf. Tevens willen we een poffertjes kraam opzetten op zaterdag en/of zondag. Uiteraard is er muziek en kan je je racket laten bespannen door Timo van Driel en zijn team van Tennis Tuning. Kortom veel te doen en te zien, juist ook voor de toeschouwers.

Voor deze editie zal wederom Audi Ames als hoofdsponsor verbonden zijn. Zij bieden het bekende weekend Audi cabrio rijden aan voor de winnaar onder de winnaars. Daarnaast hebben we Tennis Tuning en Het Magazijn voor de eerste en tweede prijzen bereid gevonden een waardebon beschikbaar te stellen. Tevens zijn Intriplo, Plus Valkzicht, Van Roosmalen Optiek, Huurkracht (voorheen Boogerman Verhuur) en THP Financial Guidance onze sponsoren voor deze editie. We waarderen het enorm als u bij onze sponsoren gaat “shoppen” of hun diensten wil afnemen.

Graag zien we je inschrijving voor de 10de editie van het Audi Ames DLTC Open Dubbel Toernooi 2020 tegemoet. Je kan je inschrijven via de link:

https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=2CCB22FC-BE3C-400E-BFA4-DD884BFC1EF4

Met vriendelijke groet,

Open Toernooicommissie DLTC 2020

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 618 4998

Thialf L.T.C.

Laan van Londen 1600
3317 DA Dordrecht