Allerlaatste bestuursvergadering Thialf LTC een feit!

09 december 2020


Voor ons allen toch een emotioneel moment. Als bestuur hebben we gevochten voor een goede toekomst van onze tennisclub. Door grootse bouwplannen van de gemeente Dordrecht moesten wij helaas kiel halen, maar gelukkig lijkt/is DLTC-Thialf de oplossing. Als bestuur zijn we daar ten volle voor gegaan, gelukkig gesteund door vele, vele leden. Deze laatste memorabele digitale bestuursvergadering werd afgesloten met een goed glas wijn. Normaal gesproken sluiten we zo’n intensieve, maar ook emotionele periode af met een etentje. Helaas is dit nu niet mogelijk vanwege Corona! Ieder bestuurslid kreeg als blijk van waardering een mooie fles wijn thuis met een dankwoord. Daarbij het verzoek om de fles pas te ontkurken op de allerlaatste bestuursvergadering, uiteraard na de rondvraag! De dank naar alle bestuursleden, maar ook naar alle vrijwilligers, is groot. Thialf LTC heeft een geweldig kader en dat zullen zij bij DLTC-Thialf ook weten.

Voorafgaande aan deze vergadering vond in de garage(!), thuis bij Sybe, de ondertekening plaats ter formele afronding van het fusieproces. Mireille van Klei, onze notaris, was in deze sfeervolle (?) ambiance aanwezig om alle 7 bestuursleden persoonlijk te ontvangen voor legitimatie en ondertekening. Alles liep op rolletjes, zie de bijgevoegde foto’s.

Vanaf begin januari 2021 zijn we de nieuwe Tennis- Padelvereniging DLTC-Thialf op het Eiland van Dordt. Jullie horen begin januari a.s. van het nieuwe bestuur over o.a. onthulling logo, een toast op de nieuwe club en uiteraard nog veel meer. Rest is nog een verrassing.

De verbouwing/uitbreiding loopt nog steeds geheel volgens planning. Zoals het er nu uit ziet, zijn we keurig op tijd klaar voor het Openingsweekend op 27/28 maart, alles afhankelijk van Corona natuurlijk.

Daarnaast wordt spoedig ook een begin gemaakt met de ontmanteling van ons oude Thialf-complex, de banen 2, 4 en 6 zullen vanaf januari a.s. niet meer bespeelbaar zijn. Je kunt dan nog wel spelen tot begin februari a.s. op de banen 1, 3 en 5. Maar …….. je kunt ook al eens gaan naar ons nieuwe onderkomen aan de Nieuweweg 86 en sla daar gerust een balletje, wanneer er plaats is natuurlijk.   De poort daar staat vaak wagenwijd open i.v.m. de bouwactiviteiten, maar ook om jou te verwelkomen. Je bent er echt van harte welkom!

Langs deze weg wenst het (oude, maar ook het nieuwe) bestuur je heel goede Kerst- en feestdagen, blijf gezond en graag tot spoedig ziens bij DLTC-Thialf.

We gaan een prachtige periode tegemoet!  

Een laatste groet vanuit Thialf LTC; Hans, Henri, Jorrit, Jos, Paulien, Piet en Sybe. (met een traan)

En een eerste groet vanuit DLTC-Thialf; Bas, Edwin, Henri, Jan, Piet en Sybe. (met een lach)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 618 4998

Thialf L.T.C.

Laan van Londen 1600
3317 DA Dordrecht