Aanscherping van het corona-beleid

20 augustus 2020


De richtlijnen zijn:

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, zijn we verplicht dat JIJ JE bij binnenkomst ZELF de volgende vragen stelt:

  • Heb je een of meerdere van deze klachten (gehad in de afgelopen 24 uur)? Hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten?    
  • Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Wanneer je een van bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoordt, kunnen we je helaas niet toelaten op ons tennispark incl. onze kantine en terras.

Wil je tennissen; meld je dan vooraf digitaal aan, zoals je al gewend was.

Wil je tennissen op racketochtenden/middagen/avonden of biljarten of bij tennissen  kijken, dus sessies waarbij je niet hoeft aan te melden: Zet dan je naam op de presentielijst. De coördinator van die activiteit draagt zorg voor die lijst en legt deze ingevulde lijst na afloop achter de bar. Voor de coördinator: Een stapeltje nieuwe lijsten ligt klaar bij de kassa. Deze lijst met namen is maximaal 2,5 week houdbaar en wordt daarna zorgvuldig vernietigd.

Verder geldt uiteraard nog steeds de 1,5 meter afstand en was/ontsmet je handen stuk! ” Dit zijn de woorden van Marc Rutte.”

Ook Thialf LTC zal de komende tijd strenger gecontroleerd gaan worden op handhaving. Maar Thialf LTC heeft geweldige leden, die dit allemaal heel serieus nemen. Daar hadden we al vertrouwen in en wij vertrouwen er nog steeds op! Een echte Thialfer laat zijn cluppie, zeker nu, niet in haar hemd staan!

DANK VOOR IEDERS MEDEWERKING.                    

Het bestuur

                      

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 618 4998

Thialf L.T.C.

Laan van Londen 1600
3317 DA Dordrecht