Commissies

ABC
De Activiteiten- en Bar Commissie (ABC) organiseert de horeca van onze vereniging. De bar en de keuken en zij ondersteunen de andere commissies met niet-tennis gebonden activiteiten. Ook het bardienstrooster staat onder toezicht van de ABC.

TTZ
Tennis Technische Zaken (TTZ) organiseert alle tennisactiviteiten voor de senioren. Alle tennisactiviteiten wil dus zeggen, de KNLTB voorjaarscompetities, het Open Toernooi, de Clubkampioenschappen en de onderlinge recreatieve toernooien.  
Onder auspiciën van de TTZ/CGT werkt de Huisvrouwencommissie (HVC). Zij organiseert de Damesochtenden, een interne damescompetitie die op de woensdagen wordt gespeeld.

Verder wordt de racketochtend, het hele jaar door op maandagmorgen georganiseerd en valt ook onder de verantwoording van de TTZ, zo ook de racketavonden op vrijdag. 

Financiële commissie
De Financiële commissie controleert de jaarlijkse verantwoording van de penningmeester.

Huisvrouwencommissie
De HVC organiseert diverse activiteiten:
Damesdubbelcompetitie (woensdagochtend)
Koffieochtenden
Damesdubbeldag

Jeugdcommissie
De Jeugdcommissie (JGD) organiseert alle activiteiten voor de jeugd, zowel de sport- als de recreatieve kant. We noemen o.a. de KNLTB jeugdcompetitie, de miniveldcompetitie en het Open Jeugdtoernooi. Heb je interesse om de jeugdcommissie te ondersteunen? Je bent van harte welkom! Stuur een e-mail naar: [email protected]

Ledenadministratie
Thialf L.T.C. is een vereniging met zo'n 305 leden, die de beschikking heeft over zes banen met verlichting, een oefenbaan en -muur en een clubhuis met kleedkamers. Het zomerseizoen loopt ongeveer van 1 april t/m 31 oktober.
Thialf LTC beschikt over Canada-ten banen. Het spelen op deze baansoort heeft als groot voordeel dat men na een regenbui weer snel de baan op kan. Daarnaast is deze baansoort seizoen verlengend, hetgeen betekent dat men, behoudens vorst, een groot deel van het jaar buiten kan doorspelen. 

Senior- en dagleden doen verplicht mee aan het vervullen van bardienst, keukendienst en/of parkdienst bestaande uit 3 keer per jaar een dienst van drie/vier uur. 

Een inschrijfformulier en/of informatie kunt u opvragen bij de ledenadministratie, via Gon in 't Veld, e-mail: [email protected]

Het beëindigen van je lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk of per e-mail bij de ledenadministratie vóór 1 december voor het volgende verenigingsjaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Je ontvangt vervolgens een schriftelijke bevestiging van je opzegging van de ledenadministratie.

Lief & Leedcommissie
De Lief & Leedcommissie wordt draaiende gehouden door Corrie Penraad.
Heeft er iemand een bloemetje, een bezoekje of een fruitmand verdiend?
Geef het door aan Corrie en zij regelt het allemaal.
Telefoon: 078-6512721

Geboortekaartjes, trouwkaarten, etc. kunnen worden opgestuurd naar het algemene postadres: Postbus 3074, 3301DB Dordrecht t.a.v. secretariaat Thialf LTC.
e-mail: [email protected]

Facilitaire Zaken
Facilitaire zaken regelt en pleegt, verdeeld over drie subcommissies, het onderhoud aan ons tenniscomplex. Zij werken aan het in goede staat houden van de banen, het park en het clubgebouw. e-mail: [email protected]

PUB-commissie
De Publiciteitscommissie is verantwoordelijk voor de communicatie tussen bestuur, commissies, leden en externen. 
Deze commissie verzorgt regelmatig de e-mailnieuwsbrieven en het onderhoud van de website. De redactie is nog dringend op zoek naar leden die mee willen werken aan de website. Tijd en zin zijn de enige vereiste. Heb je interesse of wil je meer weten? E-mail dan de [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 618 4998

Thialf L.T.C.

Laan van Londen 1600
3317 DA Dordrecht