At Vantage Tennis Academy (tennisles)

 


At Vantage Tennis Academy verzorgt de tennislessen bij Thialf LTC. Zij zijn een tennisschool met een zeer breed aanbod. Voor iedere tennisspeler hebben zij een les- of tennisprogramma, dat aansluit bij zijn/haar eigen wensen en ambities.

At Vantage Tennis Academy is door de KNLTB gecertificeerd als één van de 26 tennisscholen in Nederland, die gespecialiseerd zijn in het opleiden van kinderen t/m 12 jaar en heeft een prominente rol in het opleiden van talentvolle jeugdspelers.
Zij hebben o.a. een samenwerkingsverband met het Thorbecke Voortgezet Onderwijs in Rotterdam. Voor de leerlingen van deze school worden speciale programma's opgesteld, zodat ze zich zowel op de tennisbaan als in het klaslokaal kunnen blijven door ontwikkelen. 
Naast de lessen en trainingen organiseert At Vantage Tennis Academy onder meer ook sportdagen, rood-, oranje- en groenevents, tenniskampen, een jeugdtoernooi, een jeugdranglijsttoernooi en niet te vergeten het jaarlijkse Rotterdam Open ITF tennistoernooi. 

Of je nu voor jezelf of voor je kinderen een tennisleraar zoekt om te starten met tennissen, of dat je beter voor de dag wilt komen tijdens de competitiewedstrijden, of de ambities hebt om de absolute wereldtop te bereiken; het gehele team van At Vantage Tennis Academy helpt jou graag verder vooruit.

Voor alle leden binnen Thialf LTC is het mogelijk om tennisles te volgen.
Het gehele jaar door wordt er professioneel tennisles gegeven op de banen van Thialf LTC, met uitzondering van de schoolvakanties en de winterperiode, dan wordt er uitgeweken naar de banen van Top Papendrecht. De lessen kunnen zowel overdag als ’s avonds gevolgd worden en er is een keuze uit privé- of groepsles.
De zomertrainingen beginnen in maart en bestaan uit een serie van rond de 25 lesweken, afhankelijk van het kalenderjaar. De wintertrainingen worden in een reeks van 20 lessen gegeven en starten rond 1 oktober.
De vermelde kosten zijn per persoon. De groepsgrootte is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het niveau van de deelnemers.

De zomertraining START in maart.
De wintertraining START in oktober.
Alleen digitale inschrijvingen worden in behandeling genomen.
De lessen worden gegeven volgens de Algemene Voorwaarden van At Vantage Tennis Academy.
Neem vrijblijvend contact met e-mail [email protected] of 06-23269142 Christian Vroomen om al je wensen met hem door te nemen of schrijf je direct in via: https://atvantage.plannedtennis.nl/inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten, dan kan je At Vantage Tennis Academy volgen via:

·         Facebook
·         Twitter
·         Instagram
·         Website

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 618 4998

Thialf L.T.C.

Laan van Londen 1600
3317 DA Dordrecht